Buitenlandse werknemers halen certificaten dankzij taaltraining op maat

Als werkgever weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw werknemers goed kunnen communiceren in het Nederlands. Of je nu actief bent in de bouwsector of in een andere branche, een goede taalvaardigheid is cruciaal voor een succesvolle samenwerking en een efficiënte werkomgeving. Bij Easytaal begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we taalcursussen op maat aan voor Poolse en Oekraïense werknemers. Die cursussen bieden we online aan in een hybride leeromgeving (life intake, online zelfstudie, online les).

 

Een van onze succesverhalen is dat van Volodymir. Hij kwam naar Nederland om te werken in de bouwsector, maar merkte al snel dat hij zich beperkt voelde in zijn functie vanwege zijn taalvaardigheid. Dankzij de taalcursussen op maat van Easytaal kon Volodymir echter zijn PUR-certificaat halen. Hij is nu veel breder inzetbaar bij zijn werkgever. Bovendien is hij dolblij dat hij zich verder kan ontwikkelen in zijn vakgebied.

 

De taalcursussen op maat van Easytaal zijn speciaal ontworpen om jouw werknemers te helpen bij het verbeteren van hun Nederlands. Onze lessen combineren online leren met face-to-face interactie, zodat jouw werknemers altijd kunnen leren op een manier die bij hen past. Onze gekwalificeerde docenten helpen hen stap voor stap bij het verbeteren van hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Nederlands.

 

Bovendien bieden wij speciale lessen aan die gericht zijn op de Nederlandse cultuur en werkomgeving, zodat jouw werknemers niet alleen de taal, maar ook de gebruiken en gewoontes van hun nieuwe thuisland leren begrijpen. Hierdoor kunnen zij zich beter aanpassen aan de Nederlandse werkomgeving en zullen zij zich sneller thuisvoelen.

 

Bij Easytaal geloven we dat taal de sleutel is tot succes op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij bieden daarom naast onze lesprogramma’s ook op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf en elke werknemer. Met onze taalcursussen kunnen jouw werknemers zich verder ontwikkelen en breder inzetbaar worden, waardoor zij nog waardevoller worden voor jouw bedrijf.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Easytaal helpt u en uw werknemer graag verder!